Doneer nu

Kleurplaat wedstrijd!

1 februari 2022

Ben je ook een grote fan van het fantastische Kinderboek Joris en de Tijger van Dr. Jolien Van Der Geugten-De Lang? Maak de ervaring nu compleet met de bijpassende kleurplaat!

Deze kleurplaat is niet alleen een leuke activiteit. Het levert ook veel op voor de ontwikkeling van een kind. Volgens Jolien prikkelt het de creativiteit, is het goed voor de fijne motoriek en hand-oog-coördinatie, helpt het met rustiger voelen en kan het pijn en angst verlichten.

Om het nog wat leuker te maken en omdat wij super nieuwsgierig zijn naar jullie kunstwerken, mag je een foto van jouw mooie kleurplaat opsturen naar info@underyourskin.nl. Iedere 5de inzending krijgt van ons een cadeautje!

Dit kan je tot 1 maart doen. Wij zullen contact opnemen met elke 5de tekenaar!

Ken je dit prachtige kinderboek nog niet? Joris en de tijger is een verhaal over een jongen met de huidaandoening ichthyosis. Het is een vrolijk en kleurrijk verhaal over wilde dieren, waarbij Joris het probleem van een tijger oplost. Geschikt voor álle kinderen van 3-7 jaar.

Het boek is geïllustreerd door Nynke Boelens en mede mogelijk gemaakt door Under Your Skin Huid, Nederland, Ichthyosis: Vereniging voor Ichthyosis Netwerken, Eucerin, Galderma Pro, Dexeryl - Benelux en SAP Letselschade Advocaten.

Het boek is te verkrijgen in het Nederlands en Engels op jorisendetijger.nl en als Nederlands voorleesboek ook in de online webshop en op Storytel.

Veel tekenplezier!

Alle actualiteiten
Jij maakt het verschil.