Doneer nu

Brouwersdam triathlon door Suzanne Pasmans voor Netherton

26 september 2021

Professor en kinderdermatoloog Suzanne Pasmans heeft op 25 september de Brouwersdam90 triathlon van GO Triathlon voldaan voor het bijzondere goede doel Netherton.

Brouwersdamtriathlon Suzanne Pasmans voor Under Your Skin

Deze triathlon was speciaal omdat het bestond uit unieke afstanden, namelijk 1 km zwemmen, 79 km fietsen en 10 km lopen. Ze heeft deze zware triathlon gefinisht in 4.29.14. Haar dochter Doris is gefinisht met een tijd van 4.23.22.

Suzanne heeft deze triathlon gedaan in het kader van Care4Netherton van het Netherton netwerk. Netherton Syndroom is een ernstige en extreem zeldzame huidaandoening. Geld wordt ingezameld om contact te leggen met meer Netherton patiĆ«nten en artsen wereldwijd en om kennis over deze huidaandoening te verbreedden en delen.

Suzanne Pasmans is werkzaam in het Erasmus Universitair Medisch Centrum en leidinggevend aan het Netherton Expertisecentrum en wil dolgraag de situatie voor Netherton patiƫnten verbeteren. Ze stopt daarom niet na deze triathlon, maar gaat ook op 7 november de New York Marathon lopen voor hetzelfde goede doel.

Donaties zijn daarom nog steeds van harte welkom via deze link.

Alle actualiteiten
Jij maakt het verschil.